| 
 SUZUKI V-Strom 
 | 
| JirkaV | 
 Přidané 22-06-2010 09:22 
 | 

Člen

Příspěvek: 45 
Založený: 10.06.10 
  | 
albert napsal:
no my jazdíme skoro výlučne asfalt, ale najradšej cesty III. a nižšej triedy a tam je tá motorka úplne v pohode....aj na turistiku s tromi nabalenými kuframi a starou za chrbtom je ako stvorená   
http://sphotos.ak...2461_n.jpg   
Nebyl někde (Rakousko, Německo) problém (buzerace od policie) s tou ochranou mřížkou na světlo? | 
|   | 
 | 
 | 
| albert | 
 SUZUKI V-Strom 
Přidané 22-06-2010 11:00 
 | 

Člen

Příspěvek: 416 
Založený: 26.05.10 
  | 
Zatiaľ všade bez problémov, budúci týždeň vyrážame do Švajčiarska, tak dúfam že to tak aj zostane... | 
|   | 
 | 
 | 
| Bubo | 
 SUZUKI V-Strom 
Přidané 22-06-2010 11:26 
 | 
Člen

Příspěvek: 10 
Založený: 22.06.10 
  | 
Cauky chlapaci,nasel jsem tenhle web docela nahodou a musim priznat, ze se mi tu libi. Zatim zadni chvastalove jako jinde. Zeptam se Vas na zkusenosti s Grossglocknerem. Chystame se tam pristi tydeno ty svatky,ja na Stomu,kamos na V-Roadu a jeste jeden na VTXu. Neporadite nekdo jak s ubytkem,jake trasy a tak.Kempovat se nam moc nechce, spis nejakey levny penzionek. Diky moc  | 
|   | 

| 
 | 
| tobig | 
 SUZUKI V-Strom 
Přidané 22-06-2010 16:41 
 | 
Člen

Příspěvek: 647 
Založený: 02.05.10 
  | 
Bubo napsal:
Cauky chlapaci,nasel jsem tenhle web docela nahodou a musim priznat, ze se mi tu libi. Zatim zadni chvastalove jako jinde. Zeptam se Vas na zkusenosti s Grossglocknerem. Chystame se tam pristi tydeno ty svatky,ja na Stomu,kamos na V-Roadu a jeste jeden na VTXu. Neporadite nekdo jak s ubytkem,jake trasy a tak.Kempovat se nam moc nechce, spis nejakey levny penzionek. Diky moc    

Ciao... bydleli jsme nejednou u frau Embacher ve Viehhofenu za 17E/os. a max. spokojenost. Je to dost profláknutý ubytko pro motorkáře, ale fakt dobrý... jen v sezónu je potřeba zabukovat místa předem, mívá plno!!!  

http://www.pensio...bacher.at/  | 
|   | 

| 
 | 
| tobig | 
 SUZUKI V-Strom 
Přidané 22-06-2010 16:44 
 | 
Člen

| 
Ještě jedna rada zdarma: vyjeďte na GG časně ráno. Hochalpenstrasse bude prázdná.... pak, úderem desáté, se promění v hlavní ucpanou tepnu Rakouska....   | 
|   | 

| 
 | 
| Bubo | 
 SUZUKI V-Strom 
Přidané 22-06-2010 17:36 
 | 
Člen

Příspěvek: 10 
Založený: 22.06.10 
  | 
pocitame s vyjezdem tak do 8,00 nebo jeste drive? Bohuzel ten penzionek je uy obsazeny,ten tvuj odkaz jsem si nasel vcera,ale bohuzel, plno.kluci mi rikali o Loferu a okoli,ze tam pry taky sezeneme,ale je to o 40 bliz k nam,tedy dal na GG.Tak nevim.A jet jen tak na blindaka se mi moc nechce, co pak? bloudit nekde vecer a shanet? A nakonec zaplati 50 ecek.  | 
|   | 

| 
 | 
| tobig | 
 SUZUKI V-Strom 
Přidané 22-06-2010 21:07 
 | 
Člen

| 
Znáš to - "ranní ptáče...."   my byli v osm už nahoře.. a  
kolem Zell am See je plno pensionů, trošku zagůgluj.....    | 
|   | 

| 
 | 
| 3X | 
 SUZUKI V-Strom 
Přidané 22-06-2010 21:40 
 | 

Člen

Příspěvek: 1698 
  | 
Bubo napsal:
pocitame s vyjezdem tak do 8,00 nebo jeste drive? Bohuzel ten penzionek je uy obsazeny,ten tvuj odkaz jsem si nasel vcera,ale bohuzel, plno.kluci mi rikali o Loferu a okoli,ze tam pry taky sezeneme,ale je to o 40 bliz k nam,tedy dal na GG.Tak nevim.A jet jen tak na blindaka se mi moc nechce, co pak? bloudit nekde vecer a shanet? A nakonec zaplati 50 ecek.    

ubytování je tam dost a mimo sezonu jsou i volná, já tam třeba spal vloni v Bruck an der Großglocknerstraße, což je už městečko na odbočce na GG, naproti nádraží je hotel (Bahnhofstraße), ubytko solidní, se snídaní za 24E a moto jsem měl v garáži. Vlaky tam nejezdí, nic jsem neslyšel  . A je to blíž a můžeš si přispat  

Upravil 3X dne 22-06-2010 21:40 | 
|   | 

| 
 | 
| prezi | 
 SUZUKI V-Strom 
Přidané 18-07-2010 12:11 
 | 

Hlavní Administrátor

Příspěvek: 4073 
Založený: 20.04.10 
  | 
...včera jsem byl na vyjížďce s "V-Stromáky" ...hezky jim to jezdilo ...ale všechno "leštěnky" na silničních gumách   

...tak jsem se chtěl zeptat: "Jezdíte někdo na V-Stromu mimo cestu? Kolik toho váš stroj v terénu vydrží? Kolik si toho v terénu na V-Stromu dovolíte?" 

...a přidám svou zkušenost - byli jsem v Rumunsku jezdit po kopcích ve složení 1x Yamaha TT600, 1x Yamaha XT600 a 1x V-Strom DL 650  
...kamarád na stromíku se s tím moc nemazal a projel vše co my ...stíhal a myslím, že mimo krytu řetězu mu ani nic neupadlo 

' '

Upravil prezi dne 18-07-2010 12:19 | 
|   | 
 | 
 | 
| kaktus | 
 SUZUKI V-Strom 
Přidané 18-07-2010 12:26 
 | 
Člen

Příspěvek: 5 
Založený: 18.07.10 
  | 
prezi napsal:
...včera jsem byl na vyjížďce s "V-Stromáky" ...hezky jim to jezdilo ...ale všechno "leštěnky" na silničních gumách   
...tak jsem se chtěl zeptat:  "Jezdíte někdo na V-Stromu mimo cestu? Kolik toho váš stroj v terénu vydrží? Kolik si toho v terénu na V-Stromu dovolíte?"
...a přidám svou zkušenost - byli jsem v Rumunsku jezdit po kopcích ve složení 1x Yamaha TT600, 1x Yamaha XT600 a 1x V-Strom DL 650  
...kamarád na stromíku se s tím moc nemazal a projel vše co my ...stíhal a myslím, že mimo krytu řetězu mu ani nic neupadlo

'  '   

tiez som tam bol a tiez sa mi tam pacilo :-))) 

ja mimo cesty nejazdim, maximalny teren som zazil prave vcera na Orave, okrem toho uz iba travnik na zahrade :-)))) | 
|   | 

| 
 | 
| prezi | 
 SUZUKI V-Strom 
Přidané 18-07-2010 12:36 
 | 

Hlavní Administrátor

| 
...ještě jedno foto z loňské Ukrajiny  
...na nejvyšším kopci široko daleko   

' ' | 
|   | 
 | 
 | 
| petr_t | 
 SUZUKI V-Strom 
Přidané 18-07-2010 12:38 
 | 

Člen

Příspěvek: 691 
Založený: 15.05.10 
  | 
musíme uhnat Barvajze   | 
|   | 

| 
 | 
| tajfun | 
 SUZUKI V-Strom 
Přidané 18-07-2010 21:21 
 | 
Člen

Příspěvek: 3 
Založený: 18.07.10 
  | 
kaktus napsal:
prezi napsal:
...tak jsem se chtěl zeptat:  "Jezdíte někdo na V-Stromu mimo cestu? Kolik toho váš stroj v terénu vydrží? Kolik si toho v terénu na V-Stromu dovolíte?"

'  '  
tiez som tam bol a tiez sa mi tam pacilo :-)))

ja mimo cesty nejazdim, maximalny teren som zazil prave vcera na Orave, okrem toho uz iba travnik na zahrade :-))))   

Mne sa tiez vcera na Orave trochu ozivili spomienky na casy ked som jazdil enduro na wr-ke,ale tie casy su prec,zdravie to nedovoli a preto som kupil stroma,aby mi to uplne nevymizlo z pamati... | 
|   | 

| 
 | 
| Peacemaker | 
 SUZUKI V-Strom 
Přidané 29-07-2010 23:08 
 | 

Člen

Příspěvek: 180 
  | 
no mam na jehlicnanu TKCcka, takze poreferuju - ale bude to teren stylu max ten vyjezd na Borzavu, nic vic, chci dojet i odjet po ose... kam zamirim jeste nevim, zatim to vypada na albanii, ale laka me trosku vzdalenejsi vychod | 
|   | 

| 
 | 
| prezi | 
 SUZUKI V-Strom 
Přidané 29-07-2010 23:40 
 | 

Hlavní Administrátor

| 
 Peacemaker napsal: 
no mam na jehlicnanu TKCcka, takze poreferuju...  
...počkej, počkej Peťo! ...pokud tomu dobře rozumím   

...to chceš říci, že jsi prodal vymazlenou jedenáctku GS a krásné klasické R100GS, aby jsi zakoupil (jak píšeš) jehličnan??? 
...tomu nevěřím, to mi nejde na rozum, TO SNAD NE!   

...prosím, napiš mi že jsem to špatně pochopil   | 
|   | 
 | 
 | 
| Peacemaker | 
 SUZUKI V-Strom 
Přidané 29-07-2010 23:48 
 | 

Člen

Příspěvek: 180 
  | 
no jo Breto, kdyz uz veletoc, tak poradnej! tento rok sedma motorka a doufam, ze tahle uz zase vydrzi dlouho. trosku me sice posledni dobou mrzel prodej 11ky, ale on ten Vstrom zas neni tak blbej, jak jsem si myslel. v praci jsem dal vypoved, takze usetreny penize bych tedka rad nekde projezdil, kdyz mam na nevim jak dlouho vic volnyho casu. pokecame na srazku (srazcich)!  | 
|   | 

| 
 | 
| prezi | 
 SUZUKI V-Strom 
Přidané 30-07-2010 00:43 
 | 

Hlavní Administrátor

| 
...nemám nic proti V-Stromu, ALE toto je kotrmelec jak Brno!     
(jsem ti říkal, že za tou 11-kou ještě budeš plakat!) 

...znáš tu pohádku http://www.cist.c...edecek.htm ? tak už neměň a jezdi, nebo skončíš na nějakém číňanovi, nebo budeš chodit pěšky   

...ať ti to jezdí a celkově ať se vše ubírá k "lepším zítřkům"   
(a těším se, až se zase uvidíme a pokecáme)

Upravil prezi dne 30-07-2010 00:48 | 
|   | 
 | 
 | 
| PetrAT | 
 SUZUKI V-Strom 
Přidané 20-08-2010 20:58 
 | 
Člen

Příspěvek: 2286 
Založený: 27.05.10 
  | 
Meli, zkus porovnat Strom vs. TA  | 
|   | 

| 
 | 
| Meli | 
 SUZUKI V-Strom 
Přidané 21-08-2010 18:49 
 | 
Člen

Příspěvek: 626 
Založený: 06.08.10 
  | 
No porovnání chystám na svůj web, ale zatim asi tolik: 

O V-Stromu jsem začal uvažovat na letošní dovče, kdy jsem si uvědomil, že prožívám úžasnou dovolenou se skvělejma kamarádama ALE! 
Byli jsme v Rumunsku a Ukrajině - kluci na Fazeru a Bulldogu - krom vyjimečně rozbitých úseků (kterých bylo poskrovnu) si navíc proti mně opravdu užívali zatáčky... 

V-Stroma jsem si pochopitelně před prodejem Alpa projel abych věděl jestli mi ta změna stojí za to přijít o ověřenou vybavenou motorku. 
První usednutí na Stroma tedy bylo s předsevzetím, že se mi nesmí líbit, protože to by mi ulehčilo spoustu práce. 
Po 30ti km jsem byl rozhodnutej nechat si Alpa.. pak ale přišly zatáčky a po třech hodinách jsem vracel V-Stroma a bylo mi jasný že pro mně je to ta pravá. 

Základní postřehy po pár stech km jsou: 
Motorka uplně bez vibrací - i moje auto snad víc vibruje než tahle suzuki. To byla věc která mne na alpovi vadila docela dost - už kvůli manželce ;-) 
Jinak na asfaltu je rozdíl značnej - to je snad jasný. Mimo asfalt sem si moc nedovolil ani s Alpem tak nemám pocit že bych o něco přicházel...
 Bvízka se k bvízce naklání | 
|   | 
 | 
 | 
| PetrAT | 
 SUZUKI V-Strom 
Přidané 22-08-2010 20:34 
 | 
Člen

Příspěvek: 2286 
Založený: 27.05.10 
  | 
A co cukání stříkačky? Je to znát? 
Jinak podle mě TA650 má minimum vibrací proti Africe. 
Ostatně TA ani nemá závažíčka na řidítkách. | 
|   | 

|