| Tím končím | 
| motoblb | Přidané 24-08-2010 22:08 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 1277
 Založený: 15.05.10

| Myslím že Zdeněk má občanku,svůj rozum tak  respektujte jeho rozhodnutí a nelezte mu do ..... pokud bude chtít tak se vrátí  | 
|  |  | 
|  | 
| refi | Tím končím Přidané 24-08-2010 22:11 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 1251
 Založený: 22.04.10

| když uvidí, že nám to není jedno, že by tu už neměl být, tak mu to třeba v rozhodování pomůže ...  | 
|  |  | 
|  | 
| qwert | Tím končím Přidané 24-08-2010 22:12 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 5521
 Založený: 13.05.10

| bystricke napsal:chodím na stránky,které jsou určené pro zábavu a trávení volného času,cenduro a bmwgs začínají smrdět přílišnou komercí,asi jako stránky jednoho motoklubu bmw jejichž stránky jsou prakticky mrtvé,nebyl sem tam rok,páč jejich nenažranost mě od návštěv odrazuje.
 to co se upeklo v zákulisí bmw gs mě rozpálilo do červena a určitě to přijde i cenduro,což mě velice mrzí,proto končím na stránkách,stávkuji a nevím kdy přestanu

To co hledáš,najdeš u nás.Jen by to chtělo změnit stroj..
  Ikdyž nutné to není..  | 
|  | 
 | 
|  | 
| tobig | Tím končím Přidané 24-08-2010 22:12 | 
| Člen 
 Příspěvek: 647
 Založený: 02.05.10

| motoblb napsal:
Myslím že Zdeněk má občanku,svůj rozum tak  respektujte jeho rozhodnutí a nelezte mu do ..... pokud bude chtít tak se vrátí  
 no, já třeba občanku musel odevzdat... tak jak víš, že ji Bystřa má..?
  | 
|  | 
 | 
|  | 
| motoblb | Tím končím Přidané 24-08-2010 22:15 | 
|  
 Člen

| tobig napsal:
No u tebe mně to překvapuje nikdy bych to do tebe neřekmotoblb napsal:
Myslím že Zdeněk má občanku,svůj rozum tak  respektujte jeho rozhodnutí a nelezte mu do ..... pokud bude chtít tak se vrátí  
no, já třeba občanku musel odevzdat... tak jak víš, že ji Bystřa má..?    výřečný seš až až a do konce i v ruském jazyce za 30 eček  | 
|  |  | 
|  | 
| tobig | Tím končím Přidané 24-08-2010 22:21 | 
| Člen 

| motoblb napsal:
tobig napsal:
motoblb napsal:
no, já třeba občanku musel odevzdat... tak jak víš, že ji Bystřa má..?   No u tebe mně to překvapuje nikdy bych to do tebe neřek  výřečný seš až až a do konce i v ruském jazyce za 30 eček  
 ano, kecy v kleci mi jdou... ovšem rozumově a s inteligencí jsem, kámo,  už dlouho na nule....

a jsem šťastný.....
  | 
|  | 
 | 
|  | 
| motoblb | Tím končím Přidané 24-08-2010 22:23 | 
|  
 Člen

| tobig napsal:
motoblb napsal:
tobig napsal:
motoblb napsal:
no, já třeba občanku musel odevzdat... tak jak víš, že ji Bystřa má..?   No u tebe mně to překvapuje nikdy bych to do tebe neřek  výřečný seš až až a do konce i v ruském jazyce za 30 eček  
ano, kecy v kleci mi jdou... ovšem rozumově a s inteligencí jsem, kámo,  už dlouho na nule....    tak to je důležité a proto tě mám jako kámoše rád-to aby to nevyznělo nějak špatně   
a jsem šťastný.....   | 
|  |  | 
|  | 
| BoGuS | Tím končím Přidané 24-08-2010 22:26 | 
| Člen 
 Příspěvek: 112
 Založený: 04.05.10

| qwert napsal:
Taky tady končím...Odjíždím do Rumunska.Chovejte se tady slušně..  
 Přeju štastnou cestu.
 Kam tam ?
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| tobig | Tím končím Přidané 24-08-2010 22:43 | 
| Člen 

| motoblb napsal:
tobig napsal:
motoblb napsal:
tobig napsal:
motoblb napsal:
ano, kecy v kleci mi jdou... ovšem rozumově a s inteligencí jsem, kámo,  už dlouho na nule....    tak to je důležité a proto tě mám jako kámoše rád-to aby to nevyznělo nějak špatně   
a jsem šťastný.....   
 Máro v klidu, nevyznělo, nebuj....
  Myslím, že asi vím co Bystřovi vadí... ale to už je bohužel úděl asi všech veřejných for a nejen o motorkách.... od jisté doby už neberu vážne, co se - a nejen - tady píše, naopak - sranda musí bejt.... a komerce pohltí dříve či později každou dobrou myšlenku, holt prachy hýbou světem, že?
  | 
|  | 
 | 
|  | 
| 3X | Tím končím Přidané 24-08-2010 23:00 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 1698

| to tobig: netrefil jsi to, jen slovo komerce je správně  | 
|  | 
 | 
|  | 
| motoblb | Tím končím Přidané 24-08-2010 23:07 | 
|  
 Člen

| tobig napsal:
Ano ano sranda musí bejt -prachy byly jsou a budou a já na ně serumotoblb napsal:
tobig napsal:
motoblb napsal:
tobig napsal:
motoblb napsal:
a jsem šťastný.....   
Máro v klidu, nevyznělo, nebuj....   
Myslím, že asi vím co Bystřovi vadí... ale to už je bohužel úděl asi všech veřejných for a nejen o motorkách.... od jisté doby už neberu vážne, co se - a nejen - tady píše, naopak - sranda musí bejt.... a komerce pohltí dříve či později každou dobrou myšlenku, holt prachy hýbou světem, že?    není nad dobré přátelé  | 
|  |  | 
|  | 
| refi | Tím končím Přidané 24-08-2010 23:11 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 1251
 Založený: 22.04.10

| motoblb napsal:
prachy byly jsou a budou a já na ně seru  není nad dobré přátelé  

naprostý souhlas !!!
  | 
|  |  | 
|  | 
| tobig | Tím končím Přidané 24-08-2010 23:17 | 
| Člen 

| 3X napsal:
to tobig: netrefil jsi to, jen slovo komerce je správně  
 tak alespoň něco mám správně....
  | 
|  | 
 | 
|  | 
| Glerin | Tím končím Přidané 24-08-2010 23:20 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 16
 Založený: 18.08.10

| Komerce, komerce....vždyť v dnešní době je to všude. Nedávno jsem řešil s kamarádem nad pivem minulost a současnost metalu a on, že moderní kapely neposlouchá, že jsou moc komerční
  Jsem tu krátce, neznám Vás, takže nevím důvody atd., ale mít nějaké úspěšnější fórum "nekomerční" je dle mého názoru nemožné.
 Navíc já v tom vidím naopak přínos.

| 
|  | 
 | 
|  | 
| epidem | Tím končím Přidané 24-08-2010 23:21 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 31
 Založený: 21.08.10

| Nerozumím řeči vašeho kmene......  .kurnik tak nechci jezdit sám.jsem rád za každého kamaráda/dku které tu poznám,a jestli tě někdo se..e protože tu něco nabízíš,jak jsem z vlákna pochopil,tak se na něj taky...   Upravil epidem dne 24-08-2010 23:23
 v očích smrt na řiti vlka
  | 
|  | 
 | 
|  | 
| tobig | Tím končím Přidané 24-08-2010 23:24 | 
| Člen 

| refi napsal:
motoblb napsal:
prachy byly jsou a budou a já na ně seru  není nad dobré přátelé  
naprostý souhlas !!!   
 jak se to vezme.... ono je to dost složitý, ale souhlasím s myšlenkou...
  | 
|  | 
 | 
|  | 
| 3X | Tím končím Přidané 24-08-2010 23:24 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 1698

| tobig napsal:
3X napsal:
 nechci psát PM, raději osobně, ale něco je špatně
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| tobig | Tím končím Přidané 24-08-2010 23:28 | 
| Člen 

| 3X napsal:
tobig napsal:
3X napsal:
nechci psát PM, raději osobně, ale něco je špatně 
 ok
 | 
|  | 
 | 
|  | 
| petr_t | Tím končím Přidané 25-08-2010 14:21 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 691

| Co to je ta komerce?člověk si na chvíli odskočí a hned sodoma gomora  Jedem se kouknout na jeden šutr a na houby.  | 
|  | 
 | 
|  | 
| Waltr | Tím končím Přidané 27-08-2010 20:42 | 
|  
 Člen

Příspěvek: 752
 Založený: 14.05.10

| Kolik višní, tolik třešní.   Co jsem to jenom chtěl....?
 | 
|  | 
 |