[youtube]UBktmlBE6TQ[/youtube]
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Bez páleného nikam - Slivovica .banánovica,dokonce udělali i mandarinkovicu. Co dát vše do jednoho a uělat Myjavicu Na myjavě lidé žijou se slivovicou v nádherné symbioze Pěkné pravda
www.marselus.com
Výroba motodoplňků
Tomi napsal:
Vážení přátelé , velmi mne to mrzí , ale nedorazím, bohužel rodinné záležitosti.A tak jsem se těšíl. Snad příště.
nekecaj! teba isto nastvalo ze tento rok Vam nebudem "lordom" vozit kartony pif z Tesca ale ze si ho budete nosit sami
Navigačný pretek motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
po vsetkych tych horucich jazdach pre zabezpecenie sobotneho vyjazdu som usudil ze po obede budu vsetci tak upeceny ze som sa rozhodol zobrat Vas pocas vyjazdu okupat sa, na - vodnu nadrz Zelená Voda
Na sobotňajší horúci výjazd si zoberte plavky, uterák - poobede sa pojdeme schladiť
Občerstvenie samozrejmosťou, areál ponúka možnosti prezliecť sa, parkovanie pri pláži.Navigačný pretek motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Je fajn ked uvediete ze pridete, alebo potvrdite ucast s poctom moto ...atd
Avsak nie je to nutne.
Dolezite je ze po prichode sa pridite zaregistrovat ( registraciu bude robit moja Zuzka, alebo ja ) miesto registrovania bude jasne viditelne
Registracia znamena:
- privitanie a po kalíšku ( kto prv pride skor sa mu ujde )
- zakladne info o akcii potrebne k zorientovaniu sa
- vyber organizacneho poplatku
- odovzdanie stravneho listku na sobotny obed Navigačný pretek motocyklov podľa itinerára www.rallykopanice.sk
Ahoj, chcem sa spýtať či je akcia určená aj novým členom? Ešte som na takom stretnutí nebol a chcem získať nejaké skúsenosti? Prístupné, druh, množstvo (myslím tekutiny)?