qwert napsal:
To je normální,jízda ve stupačkách posiluje svalstvo kolem páteře,tudíž tě přestaly bolet záda..
To zní logicky,jenže já většinu cesty jel vsedě. Na stupačky byly tak maximálně dva úseky.To spíš budou ty mikrovibrace od laďáku
Možná to bylo těma tanečníma kreacema cestou zpět.Jel jsem kolem myslivecké chaty nahoru a pak tím jílovitým úsekem.To byla jóga jak sviňa.
Upravil xx4 dne 26-05-2013 12:30
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
qwert napsal:
No zeptej se Dalise co jsem předváděl na mokré louce.Ta zadní super tvrdá Dunlopka je nevyčerpatelný zdroj zábavy a svírání u zadku..
To znám.Včera byly dvě chvilky,kdy bych půlkama střihnul armovací drát
"Ti, kdož se vzdají důležitých svobod, aby získali trochu bezpečí, si nezaslouží ani svobodu ani bezpečí." (Benjamin Franklin. 1759)
Jo.A jednou jsem se ho snažil marně dohnat.Jak pes za vlastním ohonem.Byla z toho krásná pirueta.
Pavelgs> Peťa nekecá. Jako předváděl se děsně, jakej je borec Zejména u Kozlova nám chtěl dokázat, že jezdí jak velcí dakaroví jezdci driftem... Já sem čekal, kdy bude driftovat i ramenem po zemi
daliss napsal:
Pavelgs> Peťa nekecá. Jako předváděl se děsně, jakej je borec Zejména u Kozlova nám chtěl dokázat, že jezdí jak velcí dakaroví jezdci driftem... Já sem čekal, kdy bude driftovat i ramenem po zemi
No bodejť by si to neužíval.Na Superenduru.
Je to lehčí motorka s LC8 motorem.Co k tomu dál dodávat.
qwert napsal:
A proto Hajnej všechny pojezdí na Africe..
Myslím,že v tomhle případě je Afra jen v roli komparsu...
qwert napsal:
Sákra tak ten by mě v potápění porazil..
V potápění možná jo ale tobě se zase nemuže v.y.s.r.a.t kardan(to je věc která patří na rotační sekačku,obracák na seno nebo na krmnej vuz)
Neper se,život ti dá do držky sám.