to.Pardál.Neva já mám tenhle wekend celej chlastací.Tak se ozvu v pátek odpo nebo v pondělí.
to.Dan.Já už taky jezdil,ale po úpravach(to je zvýšení podvozku o 3cm)jsem si to na sněhu moc neužíval a to nemluvím trakci Céčka na sněhu.Nic méně řetězy tam dávat nechci.Ještě tak kdybych pořidil JAWA ŠVÉDhttp://www.rajvet...-257a-sved
Jojo cena poměrně dobrá,ale já bych radši libeňáka 250 v červený barvě.No teď nejsou finance,tak jsem se rozhodl postavit repliku ČZ trial radši 250,ale kdýž to nepújde jinak bude 175.Díly se dají sehnat za slušný prachy.Čus bulis
Po včerejší poradě v hospodě bylo domluveno že sezonu oficialně otevřeme 16 nebo 17.3 off vyjíždkou. Tak máte dost času připravit své stroje :-)
cestovaní na moto - to je vášeň
Pardal napsal:
Po včerejší poradě v hospodě bylo domluveno že sezonu oficialně otevřeme 16 nebo 17.3 off vyjíždkou. Tak máte dost času připravit své stroje :-)
Už si to píšu do diaře a příští víkend si natrénuju seskoky z motky
čus bulis
Tak já už mám tlumiče namontované a pár motohodin na motoru mě taky ještě zbývá... takže to vypadá že bude pěkný víkend . Jen ty gumy nejsou nic extra, ale s váma klucí to bude OK
tak já už taky vrčím...
problém je, že Bohouš mě objednal na olej a svíčky až za 14dní...
možná to zvládnu sám.....
Maty
[youtube]mO0MICmUTis&feature[/youtube]
Upravil prezi dne 03-03-2013 23:10
Mati, pěkný, je tam neco nového?
Jinak to by jsi mohl zvladnout sam :-) přece by jsi nas nenechal ve stychu
Filtr ti dodam, olej klidne taky a vše za velice rozumné ceny :-)
Na výměnu oleje do servisu ? to bych tam musel asi bydlet jak casto to dělaám na KTM Já bych se toho nebál, vylejes, přehodiš filtr, svíčku a naleješ a jedeš!
Mambo, ono to je na ST těžší. Abys vymněnil svíčky, musí dolů jeden padák, kapota, povolit a odehnout chladič a potom podomácku navrženým a posvářeným svíčákem můžeš konat.....
Svíčky jsem teda zvládnul, olej taky snad dám.....
Jenom mám ještě vakl, cca 2-3mm do strany na rozetě. To asi není dobře, Bohouš říkal, že je třeba tam nechat vysoustružit jakejsi opěrnej kroužek.........
@Pardále, nic nového, jsem rád, že to starý zatím funguje
@Bulis, E vs. C, mám taky rozkol, ale chci se pohybovat po asfaltu, letos mám akcičku na moravě, v Krušných horách, v Jižních čechách.....
loni jsem najezdil 7tis km, z toho 6tis po asfaltu, nebo polňačky. A na to mi stačila jedna E-09, sice jsem ji dojezdil opravdu do mrtě, ale kolik C gum by na to padlo ??? A komfort jízdy po asfaltu se nedá srovnat....
Horší je, že půjde žena na další operaci, nevím, jestli tento pátek, nebo další.
No, uvidím.....
zatim čus,
Maty
Mati neboj já taky musím sundat půl motorky abych se dostal ke svíčce , akorát u mě je to furt tak čtvrtina toho co tam máš ty a musím povolit celkem ČTYŘI šrouby . Když už máš svíčku za sebou tak olej už bude brnkačka ne ? A co pořídit E i C a přezouvat dle potřeby ? Na dlouhodbé asfalto akce nahodíš E a na naše off C
to Maty já jen tak rejpal.Vždyť si když tak pomúžeme zatlačitJá teď chcípám doma s angínou jak prase doufám,že do toho 17.3se s toho dostanu i když předpověď nic mocno necháme se překvapit.
čus bulis
jj, já jsem vyrazil taky včera na asfaltomrdalskou. Vyjel jsem na Ještěd. Na Ještědku jakžtakž. Pak teda peklo, ledovatý to bylo jak sviň. Což o to, nahoru to šlo. Jenom jak končí lanovka v tom tunelu byla vrstva ledu, jsem tam plaval jak na lodi
Pak jsem nahoře přemejšlel, jak to dám zpátka dolů, tak jsem dal groček, no sjel jsem to, ale jak jsem zavadil o přední brzdu, šlo kolo do smyku, uffff
bulis napsal:
to Maty já jen tak rejpal.Vždyť si když tak pomúžeme zatlačitJá teď chcípám doma s angínou jak prase doufám,že do toho 17.3se s toho dostanu i když předpověď nic mocno necháme se překvapit.
čus bulis
nene, já jen mudruju.....
jak říkal mambo, ideální mít dvě sady. Ale to je koupit sadu ráfků+gumy, což je i s kotoučema pomalu desítka..........na to není....
Takže bude pokračovat asi kompromis E-09 a C-21.
Jsem na veletrhu a tak nemam moc cas ani sledovat pocasi, ale snad ten dalsi vikend nejak dopadne...
Jinak se klidne zastavte na stanku, Letnany, Hala 3 sanek 309