Honda KTM nakonec porazí.Vždy to tak v minulosti bylo když Hondě na tom opravdu záleželo i třeba za cenu okopírované techniky jako třeba v superbicích..
Honda je obrovská a má ovelký možnosti a hlavně to není vůbec špatná značka - jejich stroje fungují a vždy fungovali na jedničku a to bude jejich obrovská výhoda.....
tomr1 napsal:
Honda je obrovská a má ovelký možnosti a hlavně to není vůbec špatná značka - jejich stroje fungují a vždy fungovali na jedničku a to bude jejich obrovská výhoda.....
Tom
souhlasím,nikdy žádný problém,vždy 100% spolehlivost-měl jsem africu 650,africu750,horneta 900 a teď varadero xl-honda je honda
tomr1 napsal:
Jsem na Ondru Klimčiwa moooc zvědavej a fandím mu, ale upřímně si myslíím, že jeho cíle jsou více než ''smělé''....
Myslím, že velkej úspěch bude pokud dokončí a super výsledek by byla TOP50...!
Ale třebas se pletu, každopádně budu sledovat a držet palce!
Tom
S timto musim souhlasit, po shlednuti videa na motorce v tom lomu, mi pripadal velice nejisty, skoro jako zacatecnik jasne neni to motocross ale dalkova soutez s navigaci a podle jizdy z predchozich zavodu hovori jasne vysledky, jsem rad za kazdeho Ceskeho a Slovenskeho jezdce a samozrejme muze jen Ondra mile prekvapit, jsem ale spise skepticky, za par dni to zacne a uz se moc tesim
blejdamintxr650r
Jojo máš pravdu podle toho videa v lomu to raději ani neberu v potaz, podle mě to jen bylo špatně zvolený video televizí, a byl to trénink jen na ''balanc'' a techniku, ale zarazili mš následující věci:
1. Na Dakar sice dře rok a tvrdě se připravuje, ale zkušenosti nenatrénuješ - ty si myslím tam teprve teď jede získávat a rok ježdění Enduro je sakra málo na takovéhle ambice - jak řikám dojet - OK a je to super výkon
2. Mě zarazilo, že jeho trenér sám nemá zkušenosti d Rallye závodama jako takovýma, přestože je to perfektní jezdec...., ale bůhví co se dozvíme z televize...
Každopádně hodně zdaru a Já ho budu obdivovat už za ten start a pokud dojede tak
No kdyz uz tu jen tak tlachame, me to pripadne jako velka pracka penez, kdyz vemu jeste to jmeno (jen muj nazor, vim jak to chodi v autech, jak se cisti penize s firem a jeste se tim lide chlubi.....), ale za sebe jestli si tam stoupne a pojede mam strach , ze v te rychlosti se zabije, nebo vubec nechapu ty vysledky z predchozich zavodu.... Kdyz se podivam na Svitka, pabisku Macka- ten jeste sedi klucina to jsou jezdci a myslim, ze uz davno skoncily casy ,,kluk s velkym srdcem,, to dal, jestli dojede omluva. Jinak postavit se na takovy zavod chce mit velkou odvahu a ty zkusenosti jak si psal.
blejdamintxr650r
Tak jak je to s financema to těžko říct a v podstatě mě osobně je to jedno, protože kdybych to taky uměl udělat tak, že si budu umět zafinancovat svůj sen z ''cizích'' peněz tak to taky udělám...a máš pravdu v tom motorsportu je to běžná praxe - taky to je možná tím jaká je tady ze strany státu podpora sportu všeobecně...ale to bysme zabrousili jinam.
Já ho obdivuju, protože se pro to nadchnul a v té roční přípravě se musel neskutečně nadřít a to hlavně ve fitku a kondičně, takže to se mě líbí.
Jen ten cíl mi přijde prostě nereálný právě z toho pohledu ostatních jezdců...Macek ani Svitko nejsou žádný ''baby'' enduráři - naopak mistři svého řemesla a podívej se co je to stojí usílí to dojet..
Z toho soudím, že bude Ondra asi nemile překvapenej z reality, ale třebas se pletu....každopádně držím palce.
Další věcí je souboj KTM/Honda - z toho důvodu je podle mě TOP20 nereálná, protože tyhle dvě továrny tam budou mít hodně profi jezdců a továrních motorek s podporou servisu + nosiče vody, takže to bude těžký i pro Štefana Svitka udělat dobrý výsledek v té konkurenci....
Ale je to Dakar - může hodně lidí vypadnout zranit se...uvidíme.
Musim jen souhlasit, zkousim se divat na to i s pozice dalsich ,,profesionalnich,, jezdcu, nezkuseny clovek muze zpusobit svou neznalosti kolizi a nemusime chodit daleko a jaci Jezdci zaplatili svym zivotem, no kazdopadne cekam na to jak kura na sopel akorat nevim jak casove to budu stihat nebo jsem pracovne v Australii a tady to nikoho nezajima nejakej Dakar, takze asi budu odkazanej jen na internet, moto Gp tu davali uplne vse a na statni TV zadarmo ale nasel jsem si toto