Hlasím že jsem konečně zas pilná včelička a video je prakticky hotové,jen dodělat pár titulků a nahrát video na YouTube a má nakonec 23 minut .... tak snad do konce týdne ho tam dám
Upravil tornado33 dne 07-09-2017 17:02
Zdar kolegové,mám pro vás zajímavou lokalitu na ježdění v terénu a to dky jednonu kolegovi co má taky své kontaky na kolegy enduráře a byla by možnost se zde projed na víkendové ježdění ..... Co vy na to?
Stepan_enduro napsal:
Pěkný...jak je to asi daleko?
Popravdě přesně nevím,ale zatím se se známím domlouvám že by to mohlo být 30.9. až 1.10. a to tak že bycom dojeli do Budišov nad Budišovkou a tam měli základnu a měli možnost přespat u kolegy motorkáře a ten by nás provedl po okolí .... až budu vědět víc dám vědět
Tak už vím jak je to daleko z Lanškouna no a říkám že daleko .... píkovna se nachází u Ostravy což je kolem 190km ..... nebo nechat pískovnu na jaro a ten víken pojezdit jen u kolegy což je asi 100km a ja bych to zas naplánaval k němu jako trasu OFF ..... vše je k diskuzi která by mohla začít ...
Zdar bando. Tak koukám že to tady už ožívá. Těch 190km je hodně a co zkusit u Mohelnice jak se jezdí truck trial ? Je to 50km a vyjezdy tam budou pěkný. Nevím teda jak je to ofiko přístupný apod.
Tak že teď se kolegové rozhodněte co byste radši,jestli pojezdit okolí Budišov nad Budišovkou a přespat u kolegy motorkáře,to by mohla být akce na dva dny a nebo velký celodení výlet do pískovny Ondratice .... No a na jaro nechat tu pískovnu u Ostravy a udělat to taky třeba na dva,tři dny ....
Upravil tornado33 dne 13-09-2017 16:53
Bodlinajb napsal:
Zdar bando. Tak koukám že to tady už ožívá. Těch 190km je hodně a co zkusit u Mohelnice jak se jezdí truck trial ? Je to 50km a vyjezdy tam budou pěkný. Nevím teda jak je to ofiko přístupný apod.
Mohelnii neznám ale jinak varianta by to byla taky supr .... Tak že hlasujem a tu Mohelnici bych nechal spíš až víc na podzim až bude chladněji a nám se nebude chtít jezdit tak daleko ....
Máme oslavu - dcera 18 tak bohužel víkend ne. Navíc jsem dnes přišel k motce a mám píchlé zadní kolo.
Co poradíte ? Mám tam e09 ale už na nich najeto 8 tis. Střed už je dost sjetý asi bych spis koupil nový. Lákaly by mě céčka Dakar ale nebude pak problém na Stk ?
Bodlinajb napsal:
Mohelnii neznám ale jinak varianta by to byla taky supr .... Tak že hlasujem a tu Mohelnici bych nechal spíš až víc na podzim až bude chladněji a nám se nebude chtít jezdit tak daleko ....
''
Ten budisov by mě lákal když by bylo prespani. Je to oblast kam se normálně nepodivam.
Bodlinajb napsal:
Máme oslavu - dcera 18 tak bohužel víkend ne. Navíc jsem dnes přišel k motce a mám píchlé zadní kolo.
Co poradíte ? Mám tam e09 ale už na nich najeto 8 tis. Střed už je dost sjetý asi bych spis koupil nový. Lákaly by mě céčka Dakar ale nebude pak problém na Stk ?
Tak vybrána C02 - jsem zvědavý na rozdíl proti e 09