Interkom (intercom)
|
buboGS |
Přidané 05-02-2013 12:22
|
Člen
Příspěvek: 234
Založený: 21.02.11
|
Já tam mám F5 - žádné úpravy jsem dělat nemusel, sluchátka mám mimo připravené pozice.
Zatím si zvykám - teď teda spíš čekám, až si zase budu moct zvykat
BMW GS = stroj na radost |
|
|
|
geofre |
Interkom (intercom)
Přidané 05-02-2013 12:35
|
Člen
Příspěvek: 89
Založený: 13.06.12
|
BuboGS
Mohl bys mi prosím vyfotit jak to tam máš umístěné? Já, ať s tím laboruju jak chci, tak mě to pořád tlačí do uší. Drbal jsem se s tím včera asi tři hodiny a i tak jsem nebyl schopný to tam pořádně umístit. Třebas mi dáš nějakou inspiraci
... BMW I´m lovin it ... |
|
|
|
Luky1 |
Interkom (intercom)
Přidané 05-02-2013 13:02
|
Člen
Příspěvek: 445
Založený: 22.08.10
|
To foto by mě taky zajímalo, chci namontovat F4ku a taky zatím jen dumám jak to tam narvat aby to sedělo.
BMW R1200GS together and forever
http://luky2.rajc... |
|
|
|
buboGS |
Interkom (intercom)
Přidané 05-02-2013 14:39
|
Člen
|
Tady jsou fotky - líp nafotit se mi to nepovedlo. Sluchátka jsou na spodní hraně vybraní - nejsou v něm ale nna povrchu - pokud bych je dal do otvorů, nemám je proti uším a slyšitelnost je pak špatná. Musel jsem to narafičit tak, aby to netlačilo - je potřeba dost trpělivosti a zkoušet a zkoušet. Nic jsem nevyřezával. Ještě s tím asi budu muset trochu hýbat, ale o moc lepší to už nebude.
''
''
''
|
|
|
geofre |
Interkom (intercom)
Přidané 05-02-2013 14:53
|
Člen
|
Super díky moc!
|
|
|
geofre |
Interkom (intercom)
Přidané 07-02-2013 09:20
|
Člen
|
Nevíte o někom, kdo by dělal pozáruční servis Interphonu F4? Nebo nějakého elektrikáře, který je schopný se v tom porýpat? Na jednom modulu mi nehraje to sluchátko, které je na straně mikrofonu.
|
|
|
Martin Novak |
Interkom (intercom)
Přidané 07-02-2013 10:11
|
Člen
Příspěvek: 53
Založený: 21.06.10
|
A je chyba v modulu, nebo jen v připojených sluchátkách?? Zkoušel jsi to prohodit? Měl jsem stejný problém a výměna sluchátek to vyřešila.
Martin
Multistrada 1200S |
|
|
|
geofre |
Interkom (intercom)
Přidané 07-02-2013 10:39
|
Člen
|
Mám dva moduly. Na jednom jede vše bez problémů u druhého nejde to levé sluchátko.
|
|
|
buboGS |
Interkom (intercom)
Přidané 07-02-2013 11:53
|
Člen
|
To bude asi obvyklá bolest F4 - přerušený kabel v konektoru. Mě se to postupně takhle podělalo asi 4-5x na dvou F4 - vždy reklamováno, nakonec jsem F4 vrátil a koupil F5 (ta má ale zase jiné neduhy)....
Zkus zahýbat konektorem, jestli se občas to nehrající sluchátko neprobudí - jestli jo, tak je to ono (abys vyloučil třeba nehrající reproduktor). Pomůže výměna náhlavní sady do přílby - pozdější verze měli větší úchyt toho konektor, aby šel lépe uchopit při zapojování a odpojování, ale vnitřní konstrukce konektoru se asi nezměnila - blbnul mi i tenhle novější typ.
|
|
|
juliob55 |
Interkom (intercom)
Přidané 07-02-2013 21:15
|
Člen
Příspěvek: 5
Založený: 12.03.12
|
buboGS napsal:
To bude asi obvyklá bolest F4 - přerušený kabel v konektoru. Mě se to postupně takhle podělalo asi 4-5x na dvou F4 - vždy reklamováno, nakonec jsem F4 vrátil a koupil F5 (ta má ale zase jiné neduhy)....
Zkus zahýbat konektorem, jestli se občas to nehrající sluchátko neprobudí - jestli jo, tak je to ono (abys vyloučil třeba nehrající reproduktor). Pomůže výměna náhlavní sady do přílby - pozdější verze měli větší úchyt toho konektor, aby šel lépe uchopit při zapojování a odpojování, ale vnitřní konstrukce konektoru se asi nezměnila - blbnul mi i tenhle novější typ.
Ahoj Libore
keďže som nedávno zainvestoval a zaobstaral si F5ku prezraď na aké "neduhy" sa mám pripraviť (aby som to nerozdupal pri prvých príznakoch )
Dík, Julio :-) |
|
|
|
buboGS |
Interkom (intercom)
Přidané 08-02-2013 07:31
|
Člen
|
Ahoj Julio :-), neduhem F5 je pocitově horši kvalita zvuku a srozumitelnost oproti F4 , zřejmě je to daň za delší dosah. Něco s tím prý udělali při jedné aktualizaci FW, ale ještě to pořád není tak kvalitní, jako u F4. Na druhou stranu - možnost propojit třeba 6 lidí ve skupině F4 neměla a konektor zdá se taky funguje, takže celkově to snad je krok kupředu :-)
|
|
|
Flash |
Interkom (intercom)
Přidané 14-08-2014 12:02
|
Člen
Příspěvek: 782
Založený: 02.08.10
|
měl bych dotaz, třeba se tu najde někdo kdo tomu více rozumí.
koupil jsem si intercom od celluraline a to interphone F5XT... jak to tak bývá u mne zvykem, poté co jsem si to koupil vyšla asi za měsíc nová verze a to F5MC.
Chci se zeptat, zajímá mě jediná fukce v nové verzi a to funkce ANYCOM (lze se spojit s jiným interkomem než s interphone řady F, i od jiných výrobců).
Jelikož obě verze používají stejný bluetooth a to BT 3.0, v parametrech jsem nenašel další jiný rozdíl, tak si osobně myslím že to je pouze o software.
Lze nahrát do XTčka funkci z MC a to onen anycom, nebo nějak jinak zprovoznit parametr spoojení inteprhonu s jinými značkami ? děkuji.
If you see the flash, it's already too late |
|
|
|
czunik |
Interkom (intercom)
Přidané 14-08-2014 13:34
|
Člen
Příspěvek: 1269
Založený: 15.05.10
|
buboGS napsal:
Ahoj Julio :-), neduhem F5 je pocitově horši kvalita zvuku a srozumitelnost oproti F4 , zřejmě je to daň za delší dosah. Něco s tím prý udělali při jedné aktualizaci FW, ale ještě to pořád není tak kvalitní, jako u F4. Na druhou stranu - možnost propojit třeba 6 lidí ve skupině F4 neměla a konektor zdá se taky funguje, takže celkově to snad je krok kupředu :-)
ahojky,
já mam zase postřehy naprosto opačný..??
svoboda,svoboda názoru,svoboda myšlení je nezaplatitelné a nezpochybnitelné.... |
|
|