Ahoj, vím že to sem nepatří a je to asi zvlášťní dotaz, ale zkusím to.
Chtěl bych ženě koupit k vánocům zrcadlovku, tak mě napadlo zda by to někdo z vás neuměl vzít na firmu že by to bylo o něco levnější
Doufám že mě tu za toto někdo neukamenuje, děkuji Honza
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane
Zdravím všechny, mám dotaz a nechci otevírat nové téma. Fotí se ještě fotoaparáty nebo už jen mobily? Mám starej kompakt a přemýšlím o změně, ale nějak jsem se zasekl v zrcadlovka, bezzrcadlovka .... čím fotíte vy ? Značka, čip, výměnné objektivy... Jsem krapet bezradný. Dík Josef.
Kompakt uz nepouzivam, uz to nebylo lepsi nez telefon P30 pro, navic telefon mam vzdy pri ruce, umi toho celkem dost pekne vyfotit. Pouzivam ho i jako navigaci. Zrcadlovku jen na foceni svatby, fotky s motorkou na obraz atd. Takze malo vyuzivane to nekam tahat, jen vylozene na foto akci. Za me dnes kvalitni fotomobil od urovne P30 pro staci na vetsinu veci. Z prumerneho mobilu, ale fotky nic moc. Fotime hodne deti, zena ma Mate 30 pro a kazdy ma fotky trochu jine dle softwaru, ale oba foti pekne. Obcas co vidim z o neco horsich foto mobilu, tak uz fotky nic moc, hlavne kdyz je min svetla to je markantni.
Dík za odpověď. V podstatě souhlas. Mobil mám neustále po ruce, na momenty dobrý v dobrém světle jinak... fotoaparáty jsou lepší. Ale velký a těžký... Stejně děkuji...Josef