vlastimil napsal:
Tak to se tedy omlouvám za svůj nejapný příspěvekfakt jsem žil v domění že už tam každý byl...Já tam byl 27x tak jsem to nějak přecenil
Já tam taky nebyl
Tvoje chyba. Mohls jet s náma
Jste mě tenkrát nechtěli vzít sebou,že prej nebudete poslouchat krásně linoucí se ton z vej****u Lc4
Ale pytel, tys měl strach, že tam ta hajtra nedojede, protože by se cestou vyklepaly všechny šrouby
mám stejný problém s vkládáním youtube - jak se to teda vkládá?
<*))>< Suzuki XF 650 Freewind
Cesta je prý i tam, kde ji nevidím :-) .. tak uvidím! ;-)
zdravím všechny. Chtěl bych se ještě letos podívat na týden resp 10 dní do hor BG/RO. Jsem, ale líný absolvovat otravný přejezd v sedle, tak jsem ukul tento lenošný plán: Vrazit mašinu do dodávky a vytáhnout ji až někde uprostřed RO ... čistou, suchou a svěží... s gumama, které mají špalky i uprostřed běhounu Potom stejně domů. Do sprintera se mi pohodlně vejdou 2 cendura (nebo 1 cenduro a 15 Yuki), tak by bylo fajn někoho přibrat a podělit naftu dvěma. Vidím to na konec září. Jel by někdo?
frufruST napsal:
zdravím všechny. Chtěl bych se ještě letos podívat na týden resp 10 dní do hor BG/RO. Jsem, ale líný absolvovat otravný přejezd v sedle, tak jsem ukul tento lenošný plán: Vrazit mašinu do dodávky a vytáhnout ji až někde uprostřed RO ... čistou, suchou a svěží... s gumama, které mají špalky i uprostřed běhounu Potom stejně domů. Do sprintera se mi pohodlně vejdou 2 cendura (nebo 1 cenduro a 15 Yuki), tak by bylo fajn někoho přibrat a podělit naftu dvěma. Vidím to na konec září. Jel by někdo?
já to plánuju s kámošem od 20.do27.9.....
máme dodávku pro 3 motky, tak bychom taky nějakýho pohodáře přibrali.....
dastr napsal:
[quote][
...já to plánuju s kámošem od 20.do27.9.....
máme dodávku pro 3 motky, tak bychom taky nějakýho pohodáře přibrali.....
Letos bohužel už nic, na příští rok se stavím do fronty....pokud to nebude moc hard...
(Jestli jsem pohodář - nevím, to musí posoudit jiní...)
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)
čau Dastr, nepřibrali byste Norberta. My už jsme ho navnadili, ale teď máme strach, že se nevleze a protože je z Košic, tak by přistupoval někde v Budapešti a co pak jak bude chybět centimetr. Navíc chce jet taky jen tak krátce jako vy. Napíšu mu, ať se ti ozve