Tiskovky bývají až okolo poledne, takže počkáme.
"Loď je v bezpečí, když je v přístavu - ale pro tento účel se lodi nestavějí." (J.A.Shedd) www.abe.unas.cz
Nechci aby to vypadalo jako že to jo,,, ale pěkně blbě sem i spalo,nedalo mi to ap ořád jsem nadtím přemýšlel zda mám jít zapnout pc a podívat se nebo ne teda jestl ise to tu oběví až po 13 hod budu naštvanej to si to zase přečtu až v noci
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane
Přátelé, kamarádi,
znáte to, jak se říká: "sliby-chyby"?
Omlouvám se, nemám nic nového. Je to dáno letošním "příznivým" počasím ...nemám tak zatím pevně domluveno místo konání (je to předjednáno, ale chci to první vidět na vlastní oči) a nemám pevně stanovenou trasu vyjížďky (neprojel jsem plánovaný okruh - zatím je to na moto neprůjezdné ...chci mít jistotu, že za měsíc to opravdu projet půjde).
Termín a oblast konání platí.
Poprosím o trpělivost, jak budu vědět více, dám vědět.
prezi napsal:
Přátelé, kamarádi,
znáte to, jak se říká: "sliby-chyby"?
Omlouvám se, nemám nic nového. Je to dáno letošním "příznivým" počasím ...nemám tak zatím pevně domluveno místo konání (je to předjednáno, ale chci to první vidět na vlastní oči) a nemám pevně stanovenou trasu vyjížďky (neprojel jsem plánovaný okruh - zatím je to na moto neprůjezdné ...chci mít jistotu, že za měsíc to opravdu projet půjde).
Termín a oblast konání platí.
Poprosím o trpělivost, jak budu vědět více, dám vědět.
pri plánovaní trasy mysli nielen na cestovne endura ale aj na cestovne cestne motorky
Doufám, že Hubíci našili Prezimu na ten jeho nový mundur RECCO
Tomu sa u nas hovori, ze cesta je v zime neudrziavana , ale je tam toho snehu este riadna vrstva, predpokladam ze aj Prezi prispeje nejakou foteckou, mozno aj z tohto miesta?
petr0604 napsal:
Kdo ví jestli neuvíznul v závějích
Horska zachranna služba ma čislo 18300
Jen musíme doufat, že má cestovní pojištění, jinak by se nedoplatil....
Neodpoutávej se nikdy od svých snů! Když zmizí, budeš dál existovat, ale přestaneš žít..."
(Mark Twain)