CENDURO VÍTANIE JARI - ORAVA 2012
|
xx6 |
Přidané 07-05-2012 19:48
|
Člen
Příspěvek: 1454
Založený: 10.05.10
|
petrAT> no tos mi moc nepomohl.. no budu tě muset někde potkat a mít u sebe mapu, abys mi to ukázal |
|
|
|
magoss |
Přidané 07-05-2012 19:49
|
Člen
Příspěvek: 856
Založený: 26.08.10
|
Táááák a jsem taky doma..chtěl bych poděkovat pořadatelům!!!!!!!!kluci a děvčata bylo to o5 super!!!!
nejen že se ( nekonala ) mezinárodní ostuda aspoň doufám pač mám ze sobotního večera nějaké okénko:-),jinak se mi to hrozně líbilo a jsme moc vděčný žě jsme měl tu čest poznat nové lidi ono vědí!! a už se moc těšm na další setkání
jinak mi to nedalo a o včerejší překrásným vejletě kdy mi byly kázány další krásy Slovenska jsem změnil trasu a dom nakonec nedojel...dnes jsem porkačoval dál..
Ps..už jsme zjistil že motorku zvednu
Víte, já jsem jediný Pučmeloud na světě občane |
|
|
|
PetrAT |
Přidané 07-05-2012 19:55
|
Člen
Příspěvek: 2285
Založený: 27.05.10
|
daliss napsal:
petrAT> no tos mi moc nepomohl.. no budu tě muset někde potkat a mít u sebe mapu, abys mi to ukázal
pošlu do PM |
|
|
|
mato71 |
Přidané 07-05-2012 19:55
|
Člen
Příspěvek: 103
Založený: 01.05.12
|
Honza,a vari si isiel predsa na Duklu alebo si sa v Prievidzi stratil,hm? |
|
|
|
snowgirl |
Přidané 07-05-2012 19:57
|
Člen
Příspěvek: 46
Založený: 19.04.12
|
mato71 napsal:
Honza,a vari si isiel predsa na Duklu alebo si sa v Prievidzi stratil,hm?
to by som i ja rada vedela kdeze sa ten tulal |
|
|
|
magoss |
Přidané 07-05-2012 20:08
|
Člen
|
snowgirl napsal:
mato71 napsal:
Honza,a vari si isiel predsa na Duklu alebo si sa v Prievidzi stratil,hm?
to by som i ja rada vedela kdeze sa ten tulal
nene neztratil:-) jel jsem s ehm no ach ty jména do Trenčína a pak přes Buchlov,Brno,Moravská třebová,tam jme dojel za deště jak.... kolem 20 hod s bolestí hlavy jako ..... a dnes kolem 11 hod jsme vyrazil směr Olomouc,Štemberk,Slezká Harta,Bruntál,Pradět,Jesenik ztama směr Lipové Lázně na 6idli,tam jsem si ustlal s motourkou na louce,pak z5 do Lip Lázní a ztama na Hanušovice,Králiky do Kláštera a přes Pastviny dom..část trasy kam bych vás pak chtěl vzít
|
|
|
snowgirl |
Přidané 07-05-2012 20:15
|
Člen
|
mne to dnes nedalo v praci a som kukala nejaku taku severnu trasu po cesku a stemberk tam urcite bol...takze magoss no ... naplanuj, posli datum od juna da sa povedat mozem jazdit chalani sa hadam pridaju tiez a bezprobelmov...a kludne i na viac dni ja sa dovtedy zabezpecim nejako aby som bola "cestovatel" zaklad mam motorku, spacak, karimatku, a i nejaky ten stan nejako viem zbuchat |
|
|
|
magoss |
Přidané 07-05-2012 20:31
|
Člen
|
snowgirl napsal:
mne to dnes nedalo v praci a som kukala nejaku taku severnu trasu po cesku a stemberk tam urcite bol...takze magoss no ... naplanuj, posli datum od juna da sa povedat mozem jazdit chalani sa hadam pridaju tiez a bezprobelmov...a kludne i na viac dni ja sa dovtedy zabezpecim nejako aby som bola "cestovatel" zaklad mam motorku, spacak, karimatku, a i nejaky ten stan nejako viem zbuchat
však kluci ti kdyžtak něco vemou:-) a stan??jej místečko se vždy někde u někoho najde jinak já byl ze Štemberka takovej nějake zklamanej:-( a na víc dní??se si piš určitě vejkend :-)
|
|
|
snowgirl |
Přidané 07-05-2012 20:37
|
Člen
|
ved ano u vas, od vas som mala de luxe starostlivost o moju osobu ale tak nieco by som mala mat i vlastne nechcem vas az tak zneuzivat ... a ano v stane pre mna u kazdeho ked ja taka malicka do kutika sa dokazem schulit len nechcem vidiet tie modriny toho kto bude v tom stane spat tiez
no v Stemberku som nebola este ani raz a vlastne ani cechy nemam pochodene takze pre mna to bude vsetko ze vaaau a vikend kludne i predlzeny ak budes mat volno a ak nie tak co to pojazdim sama a potom budes robit veduceho vypravy |
|
|
|
mato71 |
Přidané 07-05-2012 20:37
|
Člen
Příspěvek: 103
Založený: 01.05.12
|
magoss
haha,to s toho sobotneho vecera ti mena odviali z pamäte? bol to Peto od trencina,alias soson1
ale nic si z toho nerob,aj mne musela Janka pripomenut tvoje meno,
|
|
|
|
snowgirl |
Přidané 07-05-2012 20:39
|
Člen
|
typicke zensky dozor odisiel chlapci si isli vyhodit z kopytka |
|
|
|
magoss |
Přidané 07-05-2012 20:42
|
Člen
|
snowgirl napsal:
ved ano u vas, od vas som mala de luxe starostlivost o moju osobu ale tak nieco by som mala mat i vlastne nechcem vas az tak zneuzivat ... a ano v stane pre mna u kazdeho ked ja taka malicka do kutika sa dokazem schulit len nechcem vidiet tie modriny toho kto bude v tom stane spat tiez
no v Stemberku som nebola este ani raz a vlastne ani cechy nemam pochodene takze pre mna to bude vsetko ze vaaau a vikend kludne i predlzeny ak budes mat volno a ak nie tak co to pojazdim sama a potom budes robit veduceho vypravy
to já tě do kouta stanu klidně pustím a vemu si aj ten větší ale sado maso nemám rád jinak určitě něco dohodnem a už těď se tíším:-) a využívat?proč??vždyť si sama vyděla okufrované motorky tam se něco vleze tak mylsím že klukům by to nevadilo a popř bych to pobral já no :-)
|
|
|
magoss |
Přidané 07-05-2012 20:44
|
Člen
|
mato71 napsal:
magoss
haha,to s toho sobotneho vecera ti mena odviali z pamäte? bol to Peto od trencina,alias soson1
ale nic si z toho nerob,aj mne musela Janka pripomenut tvoje meno,
nj sobotní večer byl nároční ale jiank docela sranda večerní fotky ani nevím že jsme fotil..však budou pak na rajčeti už na nich pracuju..snad se zůčastnění nebudou zlobit
jsem rád že krádkodobou pamět na jména nemám jen já
|
|
|
snowgirl |
Přidané 07-05-2012 20:46
|
Člen
|
no dobre budem sa krotit a nebudem praktizovat nic z stylu sado maso
ved ano vy ste okufrovany ja este nie ale neboj ja sa dokazem efektivne zbalit teda cestovat skoro nalahko (co sa tyka brania veci so sebou)
to bude potom dalsi nezabudnutelny vikend |
|
|
|
magoss |
Přidané 07-05-2012 20:57
|
Člen
|
snowgirl napsal:
no dobre budem sa krotit a nebudem praktizovat nic z stylu sado maso
ved ano vy ste okufrovany ja este nie ale neboj ja sa dokazem efektivne zbalit teda cestovat skoro nalahko (co sa tyka brania veci so sebou)
to bude potom dalsi nezabudnutelny vikend
tak když to tak vemu 3/4 věcé jsem měl sebou k prdu :-D
|
|
|
magoss |
Přidané 07-05-2012 21:01
|
Člen
|
tak a tady jsou fotky nefotky,,některé ani nevím že jsem fotil a tak se omlouvám lidem co tam jsou..na požádání kdyžtak vymažu dotyčné osoby
http://magoss.rajce.idnes.cz/Cenduro_Vitanie_jari_-_Orava_2012
|
|
|
Kareru |
Přidané 07-05-2012 21:57
|
Člen
Příspěvek: 204
Založený: 20.01.11
|
Připojujeme se k díkům organizátorům, právě jsme dorazili domů, vzali jsme těch 610 km v kuse, včera také dukla nebyla 150km, ale jedna cesta tam 300km a zpět po dálnici 250km, duklu jsme nezdolali, zůstal jsem v půli cesty, špatné obutí, ale i tak ve dvou jsme se dostali dost daleko, fotky zítra, spišský hrad jsme zdolali z druhé strany po nějaké kozí stezce, kdo ho zná tak ví, že to dát ve dvou také nic moc, ale pak, až se batůžku přestali klepat kolena, tak jsme si klepali jen po ramenou. Ještě jednou díky |
|
|
|
Marek_T |
Přidané 07-05-2012 23:18
|
Člen
Příspěvek: 590
Založený: 17.03.11
|
magoss napsal:
tak a tady jsou fotky nefotky,,některé ani nevím že jsem fotil a tak se omlouvám lidem co tam jsou..na požádání kdyžtak vymažu dotyčné osoby
Konečne sa vidím v stupačkách
A....oné......akosi si nepamätám, že som Ti tak krásne pózoval na svadobnej hostine |
|
|
|
magoss |
Přidané 07-05-2012 23:24
|
Člen
|
Marek Turan napsal:
magoss napsal:
A....oné......akosi si nepamätám, že som Ti tak krásne pózoval na svadobnej hostine
jooo tak to jsi ty jo jsem tak marně přemýšlel komu mám napst o svolení o zveřejnění fotky
nj sluší ti to tam..jak na moto tak aj na svatbě:-D
|
|
|
Marek_T |
Přidané 07-05-2012 23:30
|
Člen
Příspěvek: 590
Založený: 17.03.11
|
magoss napsal:
Marek Turan napsal:
magoss napsal:
A....oné......akosi si nepamätám, že som Ti tak krásne pózoval na svadobnej hostine
jooo tak to jsi ty jo jsem tak marně přemýšlel komu mám napst o svolení o zveřejnění fotky
nj sluší ti to tam..jak na moto tak aj na svatbě:-D
Tak dík :P |
|
|