29.3. 2024 01:19
Navigace
· Úvodní stránka
· Diskuzní fórum
· Zprávy
· Články
· Odkazy
· Kalendář

· Pravidla portálu
· Návody
· Vyhledávání
· Kontakt
Poslední články
· CENDURO BABÍ LÉTO ...
· TIP NA VÝLET: AUTO ...
· Stretnutie Mototuris...
· TEST DEXSHELL OVERCA...
· CENDURO VÍTANIE JAR...
Reklama
Kalendář akcí
<< Březen 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
             
Narozeniny Narozeniny:
Poslední komentáře
Články
Na ktm 950 adventure mam sadu E 07 a jsem na vy...
to svedikgs: poslal jsem ti PM
Cauko ako to je zo zaslanim na SK?Co to stoji v...
moja XRV (Africa Twin) a Mitas: E-09: Predok s...
Zprávy
26-[b]29[/b]
Také přeji vše nejlepší do Nového roku,sp...
Jo kamaráde ,není termín ten,aby se hodil v...
Škoda,že je zrovna DR BIG sraz. Jel Bych se p...
Partnerské weby
Diskuze Fóra
Nejnovější diskuze
· Honda XL750 Transalp
· Moto Guzzi Stelvio
· Motodoplňky Marselus
· GENEZE - vše pro zážitek z jízdy
· Zamykatelné držáky telefonů
Nejdiskutovanější
· Moravský OFF [6039]
· Východní čechy [3300]
· Morava - vyjížďky, setkání, srazy, akce ... [3186]
· Severní Čechy - vyjížďky a jiné akce. [2376]
· Motodoplňky Marselus [975]
Google Translate
Hledání
Reklama
Číst diskuzi
 Tisk diskuze
Odchod ze stránek / zrušení registrace
refi
#61 Vytisknout diskuzi
Přidané 06-03-2012 18:03
Avatar člena

Člen

Příspěvek: 1250
Založený: 22.04.10

sice bych to tu už nemusela psát, ale cítím potřebu nějaké tečky z mé strany. ať už se prezi vyjádří jakkoliv, nebudu už na vyjádření čekat, nemá pro mě po tolika dnech už žádný význam. tento "případ" pro sebe uzavírám, jsem už přece jen velká holka, zklamání není smrtelné zranění a já jdu zase žít.
cendurákům zdar Smile clap

---------------------------------------------------------------------------------------
Člověk, který cestuje s touhou dozvědět se, směřuje přes všechny dálky hlavně k sobě samému. Jan Werich
 
refi.rajce.net
Slam
#62 Vytisknout diskuzi
Odchod ze stránek / zrušení registrace
Přidané 06-03-2012 18:06
Avatar člena

Člen

Příspěvek: 154
Založený: 04.09.10

...a co se takhle zmrskat do němoty tak po dva dny.... Cool
Z integrálky na fízla neplivneš...

Slam...
 
slam.estranky.cz
Waltr
#63 Vytisknout diskuzi
Odchod ze stránek / zrušení registrace
Přidané 06-03-2012 18:20
Avatar člena

Člen

Příspěvek: 752
Založený: 14.05.10

To bych už asi nevydržel. Grin
Hele Refi, to je nemastné neslané, měl jsem pocit že se ti něco nelíbí a Jurovi taky. Byla ideální možnost pokusit se o změnu. Ano na tu je asi třeba podpory více lídí, jenže z toho co dostáváme nemůžeme vidět to co vy (pokud je co) a natož chtít to změnit. Pokud jsou věci pod pokličkou je třeba s nimi na povrch. I přes to že to jsou informace soukromé, druhá strana možná zneužívá situaci naprosto bezostyšně. A také mě zajímá proč s vaše reakce neobjevily hned. Já tomu vlastně vůbec nerozumí, nechápu to, prdím na to.
Já si totiž vůbec nedovedu představit, že by mě něco takhle nadzvedlo, a já bych zde pokračoval.
Asi si to zklamání představuji větší než je.
Co jsem to jenom chtěl....?
 
Lakatos
#64 Vytisknout diskuzi
Odchod ze stránek / zrušení registrace
Přidané 06-03-2012 18:33
Avatar člena

Člen

Příspěvek: 9
Založený: 01.03.12

Ta zima ale leze na palicu.hmm
PiťuWink
 
3X
#65 Vytisknout diskuzi
Odchod ze stránek / zrušení registrace
Přidané 06-03-2012 19:35
Avatar člena

Člen

Příspěvek: 1698
Založený: 02.05.10

Waltr napsal:
To bych už asi nevydržel. Grin
Hele Refi, to je nemastné neslané, měl jsem pocit že se ti něco nelíbí a Jurovi taky. Byla ideální možnost pokusit se o změnu. Ano na tu je asi třeba podpory více lídí, jenže z toho co dostáváme nemůžeme vidět to co vy (pokud je co) a natož chtít to změnit.

...A také mě zajímá proč s vaše reakce neobjevily hned...


Zdeňku, nikdo nechce změnu po tobě a naše náměty a připomínky jsme řešili s Břéťou. Diskuze na BMWGS není z našeho popudu nebo iniciativy a dlouho jsem zvažoval, jestli se do ní zapojit.


Taky souhlasím s tím, co napsal Tarabys nebo Moranka, protože ty otázky ve vzduchu jsou zásadní a odpovědi by se neměly hledat, ty jsou dané od počátku, protože se podle udaného směru web vyvíjí a formuje.

Napíšu pár slov i tady na cenduro, když se otevřela diskuze. Hned na začátku říkám, že mi jedno, jakou tady má Břeťa reklamu a i kdyby se tady propagoval sexshop, je to pouze jeho věc. Jsem na místním webu od jeho prvopočátku a byl jsem rád za jeho vznik. Přesunula se tady z m.cz celá jižanská skupina i včetně vzpouzejícího se waltra, který to zprvopočátku odmítal. Snažil jsem se Břeťovi pomáhat, kdykoliv mě požádal o radu nebo názor, tak jsem mu vyhověl a předal své zkušenosti, postřehy nebo nápady. S odstupem času jsem zjišťoval, že jak tyto stránky byly pro mě srdcová záležitost, tak Břéťa si na tom stavěl pouze business a to začalo být pro mě zklamáním. Břéťa je obchodník a na tom není nic špatného, jak se rozhodnul vést svůj web je taky pouze na něm. Proč se vzedmula taková vlna nevole na bmwgs je důsledek právě obchodování preziho, který využil své dovednosti ve svůj prospěch a na úkor právě webu bmwgs. Jen malé zamyšlení – proč by měli velcí inzerenti zadávat svou reklamu na webu, který je v plenkách, má (i v tuto chvíli) minimum členů a ani počtem přístupů není pro reklamu zajímavý? Lehkými počty je zřejmé, že diskuze drží nad vodou několik málo členů. Proč by tady měli fungovat inzerenti, kteří jsou notoricky známí a vždy při dotazu nějakého nového člena mu ti znalí poskytnou odkaz a doporučení? Logicky, když něco začíná, tak se to vyvíjí od nuly. Malí inzerenti typu Marselus, Ivan a další svými finančními příspěvky (které by byly řádově nižší než nyní) hravě pokryjí náklady stránek, které dále rostou. Příjmy také generují marketingové předměty s logem, což je správné a je to odraz vnímání webu jeho členy, kteří budují společně jeho značku. Příjem generuje i Cenduro jaro/podzim,... Někdy ovšem méně znamená více. Všechno má své pozadí - Soutěže – ty jsou kvůli inzerentům, ne kvůli Vám členům (stačí se zamyslet nad položenými otázkami a odkazy na webové stránky) , … Prostě členové jsou tady pro cenduro a ne cenduro pro členy. Psychologie prodeje a obchodu vůbec je mocná zbraň, která dokáže ovlivnit a manipulovat spoustou lidí, aniž si to dokážou uvědomit. Neříkám, že je špatné cenduro nebo jeho členové, chyba je jinde.
To k čemu došlo a co je kámen úrazu je využití rozjetého a úspěšného webu bmwgs a svým způsobem využití neznalosti Miloše, jako jeho majitele. To je to, o čem se píše na bmwgs.
Mám několik vynikajících přátel hlavně mezi motorkáři, kdykoliv jim rád pomohu, ale nikdy by mě nenapadlo zneužít jejich nevědomosti nebo to dělat hlavně ze svého prospěchu.

Marselus napsal:
...
Proč se tedy třeba nezaplatí nějaký min. poplatek za čleství třeba 50č/rok to nikoho nezabije a ve finále to mnohonásobně pokryje náklady na web popř.čas tomu věnovaný. Např. na gs foru je nějakých 3000 lidí což by bylo nějakých 150tis a nemusí už řešit další sosání peněz z lidí kteří tam chcou soukromě něco nabídnout. Pak je otázka dalšího placení za reklamu a ta by třeba už pak nemusela být tak vysoká jak si někteří stěžovali.Možná by na to asi lidi nepřistoupili nebo by vznikali jiné problémy. Co mě ale překvapilo byly reakce některých členů cendůra na gs foru. I když třeba měli pravdu,tak mohli prezimu dát najevo mnohem dříve co si myslí a ne tady vystupovat jako velcí kamarádi a tam se svézt s ostatními a takhle mu naložit. Je mi z toho divně. hmm

K první části: líbilo by se ti platit 50Kč/rok, zakládat zajímavá témata, předávat své zkušenosti, radit jak, co, kde, proč,… a za branou webu bude stát zástup nečlenu, kteří tyto zajímavé a důležité informace budou zadarmo číst? Asi by toto nemělo dlouhé trvání. A mít zobrazení pod heslem jen pro platící, tak zase nezískáš nové členy, protože nezaplatí jen proto, aby třeba zjistili, že ty diskuze nejsou pro ně zajímavé.
A k té druhé části: přečti si pořádně příspěvek od refi. Není to otázka momentu, jak to vnímáš.

A divně ti bude, až odpadnou inzerenti typu Invelt, TT a další a tobě se zvedne cena za inzerci na dvojnásobek, protože vydělávat se musí. Ale to je pouze tvůj boj.

V tuto chvíli musím přiznat, že jsem zklamaný a těším se na výlet mimo civilizaci. Díky tomuto webu jsem poznal hodně fajn lidí, které kdykoliv rád uvidím a zajezdím si s nimi, i když se z jakýchkoliv důvodů nepotkáme na akcích tohoto webu.
 
svaca04
#66 Vytisknout diskuzi
Odchod ze stránek / zrušení registrace
Přidané 06-03-2012 20:15
Avatar člena

Člen

Příspěvek: 172
Založený: 02.05.10

Jirka napsal:
Musím říct, že mě trošku s..., že jsem se musel do tohoto problému ponořit trochu hlouběji. I když nemám bramboru, pozorně jsem si pročetl i vlákna a všechny příspěvky na BMW GS. Souhlasím s Jarisem a byl bych opravdu nerad, aby výsledkem hašteření bylo zavření Cendura. Jsem zde ze stejného důvodu jako Jaris a vlastně jako většina z nás. Členství je prozatím bezplatné a to stejně tak, jako je prostor pro reklamu a jsou zde i platící inzerenti, kteří se nehledají jednoduše. A pokud se občas zadaří, je to jen dobře. Vyhraju ve sportce a vy už mě nebudete brát mezi sebe? Svého času mi to jeden kamarád, zasloužilý "Harlejář" vytáhl na delší vyjížďku s jejich "tlupou". Řekl jsme mu, jestli jim nebudu kazit jejich tlupu nachromovaných krasavců svým cestovním endurem. Jeho odpověď mi bude znít v uších do konce života. "Máš dvě kola? Máš, tak ser na to. Jsi brácha" A tak by to ve společenství motorkářů mělo fungovat. Brambora nebrambora. To, že někteří naštvali a chtěli či byli vymazáni, byla jejich volba.. Jsem jim vděčný za všechny příspěvky, které měli. Třeba čas vše spraví a oni se vrátí, nebo se sejdeme na jiném webu. Každopádně jsem s Prezim panáka nepopil, ale jezdí na mašině - je brácha. A má můj vděk za to, že Cenduro jede. A jak jsme pochopil, jede i díky dalším, kteří v současné době vykopali válečnou sekeru... Lidi neblbněte. Jsme jedna rodina. I Czunikovi na svatbě jsem byl a on o tom ani neví. o) Pod spoustu názoru se podepíšu. Všichni jsme na dvou kolech. Refi je mi líto. Jak jsem pochopil, byla Břeťovi po ruce v době zakládání Cendura a je to asi více osobní. Prezi, vydrž to s náma. Mraky zaprší a zase bude sluníčko.


Smile souhlas

za mě : možná prezi nějakou chybu udělal, a kdo ne ?

z mého pohledu mi cenduro i bmw.gs dost dalo . koupil jsme si moto a neměl jsem s kým jezdit (kamarádi měli buď silnice a nebo krosy), zde nebo na bmw.gs jsem se připojil k několika vyjížďkám a hned to bylo veselejší, nebo stačilo napsat do vlákna čas a místo a někdo se ozval ! ! a o tom by to tady mělo být přeci.
2009-2012 F 650 GS Dakar
2012 - ? ? R 1150 Gs Adventure
2017 - ? ? WR 450 F
 
Marselus
#67 Vytisknout diskuzi
Odchod ze stránek / zrušení registrace
Přidané 06-03-2012 20:28
Avatar člena

Člen

Příspěvek: 748
Založený: 11.08.10

Jirko já se chtěl dozvědět hlavně o čem to celé je . Proto jsem taky psal dříve,že nechápu některé příspěvky. Určirě souhlasím s tím co jsi napsal. Na druhou stranu ty refi a jiní kteří byli u zrodu cendůra to vnímají určitě jinak než lidi kteří se tu přidali později. Co se mně týká když by se mi zvedla reklama několikanásobně tak ji prostě nebudu platit a přestanu inzerovat , protože se mi to tady prostě nevyplatí. Jsem tu hlavně z toho důvodu ,že jsem tady potkal spoustu zajímavých lidí a dnes se dá říct i spoustu přátel a to je pro mně důležité. Co se týká těch členských příspěvku tak máš určitě pravdu to byl jen takový momentální nápad bez hlubšího zamyšlení ale některé weby tak funguji.
Upravil Marselus dne 06-03-2012 21:26
www.marselus.com
Výroba motodoplňků
 
3X
#68 Vytisknout diskuzi
Odchod ze stránek / zrušení registrace
Přidané 06-03-2012 20:57
Avatar člena

Člen

Příspěvek: 1698
Založený: 02.05.10

tady máte odkaz na zajímavé stránky, Třeba když zase budete mít chuť napsat "uživatelskou recenzi", o kterou Vás prezi poprosí, tak věřte, že to bude mít zaplaceno.

http://www.bmwgs....rowstart=0


 
Medved 77
#69 Vytisknout diskuzi
Odchod ze stránek / zrušení registrace
Přidané 06-03-2012 21:30
Avatar člena

Člen

Příspěvek: 1014
Založený: 13.12.11

Mě osobně je jedno kdo a kolik z čeho co mátongue
Neper se,život ti dá do držky sám.
 
http://loskutak77.rajce.idnes.cz/
jencekgs
#70 Vytisknout diskuzi
Odchod ze stránek / zrušení registrace
Přidané 06-03-2012 21:58
Avatar člena

Člen

Příspěvek: 1269
Založený: 03.05.10

To mě by bylo jedno taky, kdyby to neomezovalo normální členy o kamarádskou výpomoc (komaiz, zetor..) Ale komerce s kamarádskou službou za almužnu se prostě vylučuje.

Luďku víš třeba že komaiz jako zaměstnanec jedné firmy nabízel kamarádské ceny na spotřební materiál?
Asi ne protože tu nejsi dlouho a funguje tu cenzura, protože by to poškodilo inzerenty. Nepříjde ti to škoda??
Ale tu je to web Preziho, tak to lidi tolerují. Na BMWgs kamarádská výpomoc donedávna fungovala a s příchodem reklamního managera se to změnilo a navíc to bylo popíráno. Viz odkas od 3x
S Rablenkou cestou necestou
 
tobig
#71 Vytisknout diskuzi
Odchod ze stránek / zrušení registrace
Přidané 06-03-2012 22:18
Člen

Příspěvek: 647
Založený: 02.05.10

Tak to je mazec...
No, já to říkal už před rokem....... zipit

http://www.cendur...rowstart=0
 
Lakatos
#72 Vytisknout diskuzi
Odchod ze stránek / zrušení registrace
Přidané 06-03-2012 23:18
Avatar člena

Člen

Příspěvek: 9
Založený: 01.03.12

to ja snad zacne jezdit na kradenem kolelol
PiťuWink
 
Roman700
#73 Vytisknout diskuzi
Odchod ze stránek / zrušení registrace
Přidané 06-03-2012 23:31
Člen

Příspěvek: 53
Založený: 16.09.10

Zdar,asi jsem ......,ale nejde nám tady hlavně o to?Smile to video je sice dlouhé,ale ta diskuze je ještě delšíSmileSmileYouTube Video
 
http://roman700.rajce.idnes.cz/
Waltr
#74 Vytisknout diskuzi
Odchod ze stránek / zrušení registrace
Přidané 07-03-2012 09:45
Avatar člena

Člen

Příspěvek: 752
Založený: 14.05.10

Hele Prezi, viděl jsem pár lejster kde jsou nějaké ceny za inzerci a recenze a tak.
Vážím si toho co jsi tady udělal, ale tohle se mi příčí s myšlenkou přátelského webu kde je nedílnou součástí pomoc. Myslím že je to na mě postaveno moc komerčně. Nevidím návratnost pro forum ani členy.
Inzerenty to tlačí hlídat jeden druhého, atd. Jsem z toho nějaký vyštávený.Grin
Na tomhle já spolupracovat nechci. Myslel jsem že se bude pomáhat, třeba formou reportáží o malých českých šikovných rukou, nebo jejich prezentací výrobků, a ne je dřít.
Ještě jednou dík za ty dobré věci, a někdy kouknu, třeba ten humbuk bude k něčemu dobrý.
Osobně to doufám nebude mít vliv, někdy na kafi. Wink
Co jsem to jenom chtěl....?
 
Boro9
#75 Vytisknout diskuzi
Odchod ze stránek / zrušení registrace
Přidané 07-03-2012 10:24
Avatar člena

Člen

Příspěvek: 575
Založený: 15.04.11

Ahoj, vidím to jako ROMAN 700 , co kdyby jste se místo toho vysedávání u PC a psaní planých keců jeli raději projet, venku je kráásně a vám v tomto počasí vychladnou horké hlavy a bude zase kliiiid.Wink
Honda XL 700V Transalp yummy
Nově CRF 1000A AFRIKA TWIN lol
 
Medved 77
#76 Vytisknout diskuzi
Odchod ze stránek / zrušení registrace
Přidané 07-03-2012 10:27
Avatar člena

Člen

Příspěvek: 1014
Založený: 13.12.11

thumbs up
Boro9 napsal:
Ahoj, vidím to jako ROMAN 700 , co kdyby jste se místo toho vysedávání u PC a psaní planých keců jeli raději projet, venku je kráásně a vám v tomto počasí vychladnou horké hlavy a bude zase kliiiid.Wink

Neper se,život ti dá do držky sám.
 
http://loskutak77.rajce.idnes.cz/
danielprochazka
#77 Vytisknout diskuzi
Odchod ze stránek / zrušení registrace
Přidané 07-03-2012 11:26
Avatar člena

Člen

Příspěvek: 95
Založený: 09.06.10

Ludek napsal:
thumbs up
Boro9 napsal:
Ahoj, vidím to jako ROMAN 700 , co kdyby jste se místo toho vysedávání u PC a psaní planých keců jeli raději projet, venku je kráásně a vám v tomto počasí vychladnou horké hlavy a bude zase kliiiid.Wink


Souhlas, pekne 300km kolem more, no dobre kolem reky a je to blushing
SmileNic není nemožnéWink
 
www.pragmoto.cz
Medved 77
#78 Vytisknout diskuzi
Odchod ze stránek / zrušení registrace
Přidané 07-03-2012 17:37
Avatar člena

Člen

Příspěvek: 1014
Založený: 13.12.11

No tak vedle už jsou v obraze(někomu asi spadli brady)tak ještě tady ale já doufám že to dopadne dobře Cenduro!!!
Neper se,život ti dá do držky sám.
 
http://loskutak77.rajce.idnes.cz/
Medved 77
#79 Vytisknout diskuzi
Odchod ze stránek / zrušení registrace
Přidané 07-03-2012 17:44
Avatar člena

Člen

Příspěvek: 1014
Založený: 13.12.11

Slam napsal:
...a co se takhle zmrskat do němoty tak po dva dny.... Cool
toto není vubec špatnej nápadyummy
Neper se,život ti dá do držky sám.
 
http://loskutak77.rajce.idnes.cz/
petr0604
#80 Vytisknout diskuzi
Odchod ze stránek / zrušení registrace
Přidané 07-03-2012 17:50
Člen

Příspěvek: 275
Založený: 07.08.11

Ludek napsal:
No tak vedle už jsou v obraze(někomu asi spadli brady)tak ještě tady ale já doufám že to dopadne dobře Cenduro!!!


clap
 
Přejít na fórum:
Přilášení
Jméno

Heslo



Nejste členem?
Klikněte sem
a zaregistrujte se.

Zapoměli jste heslo?
Pro zaslání nového
Klikněte sem.
Cenduro
· Přidat k oblíbeným
· Nastavit jako výchozí
Kdo je On-line
· Hosté On-line: 42

· Členové On-line: 0

· Registrovaní členové: 2,336
· Nejnovější člen: David1983
Reklama
Počasí
RSS vlákna na stránce
RSS - Fórum
RSS - Novinky
RSS - Články
RSS - Odkazy
Reklama
Vygenerované za: 0.13 sekund 356,042,071 návštěv